Back to the top

Praktische info

Praktische info

Djs

Dj's

Tickets

Tickets

Djs

Dj's

Tickets

Tickets

Locatie

Locatie

Sponsors

Sponsors

Locatie

Dit jaar gaat het dak er helemaal af met een top editie van de jungle party! Wegens plaatsgebrek zijn we er dit jaar in geslaagd een andere locatie te pakken te krijgen. Dichtbij de hoofdbanen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets!

Ijzerhandstraat, 9190 Stekene

 


Aftermovie 2019

FAQ

Ik ben geen 16 jaar op het moment van het evenement, mag ik binnen indien ik dit jaar 16 word?

Neen, je moet effectief 16 zijn op de dag van het evenement. Ook indien je vergezeld bent van vader, moeder, voogd of de persoon aan wiens bewaking je bent toevertrouwd, heb je geen recht op toegang tot ons evenement. Dit is ons opgelegd door de gemeente en politiezone.

Is een foto/kopie van mijn identiteitskaart voldoende om toegang te krijgen tot het evenement?

Neen, je moet in België vanaf 12 jaar altijd je identificatie op zak hebben, dus ook op ons evenement. Indien je jouw identiteitskaart kwijt bent, dien je een attest van verlies bij te hebben. Het risico op verlies van jouw identiteitskaart is geen geldige reden om ze niet mee te brengen.

Zijn er feestbussen in het waasland?

Neen, er zijn geen speciale feestbussen voorzien. Er is wel een bushalte van De Lijn (halte Drieschouwen) op ongeveer 500m van het evenement.

Is er een vestiaire?

Ja, er is een grote vestiaire aanwezig. Let altijd op met waardevolle voorwerpen. Zorg dat alle zakken afgesloten zijn zodat er niets uit kan vallen.

Created by Direct Solution Software